Exministerka Žitňanská dostala lukratívny flek: Bude rozhodovať vo Viedni!

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 09:50 • 2 min
Exministerka Žitňanská dostala lukratívny flek: Bude rozhodovať vo Viedni!

BRATISLAVA - "Žitňanská získala lukratívne miesto vo Viedni," nadpísal článok na prvej a ôsmej strane denník HOSPODÁRSKE NOVINY. Vládna funkcia otvára dvere k lukratívnej práci, podotkol autor článku.

slovakia

left justify in out

Exministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská (SDKÚ-DS) získala pozíciu, o ktorej sníva väčšina právnikov. Do zoznamu rozhodcov ju zapísal Viedenský arbitrážny súd. Žitňanská pripúšťa, že zavážila jej politická minulosť. "Pokiaľ by však prípad nebol spracovaný dobre, druhý nepríde." Raketovo teda pôjdu hore jej mimoposlanecké príjmy. Zinkasovať má až do päť percent z hodnoty sporu. Na viedenskú arbitráž putujú kauzy od stoviek tisíc eur až do desiatok miliónov. Žitňanská pracuje aj pre medzinárodnú advokátsku kanceláriu Taylor Wessing. Tvrdí, že kumulácia funkcií jej poslaneckú prácu neobmedzí. Iný názor však majú jej poslaneckí kolegovia z KDH.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies