Exmanžel Lucie Bílej Václav Noid Bárta bude mať dcéru

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:47 • 2 min
Exmanžel Lucie Bílej Václav Noid Bárta bude mať dcéru

PRAHA - Český spevák a herec Václav Noid Bárta a jeho manželka Gabriela budú mať dievčatko. Dvojica si pritom donedávna myslela, že ich prvý potomok bude syn.

slovakia

left justify in out

Meno mu preto chceli dať po otcovi. Dieťa, ktoré sa napokon bude volať Tereza, by malo prísť na svet na prelome leta a jesene. Pôrodníkom by mal byť manžel speváčky Marty Jandovej Miroslav Verner.

 

Modelka s Bártom chodila od apríla 2013. Krátko pred Vianocami sa rozišli, no po niekoľkých týždňoch sa dali znova dohromady. Zosobášili sa 7. júla. "Bol to pre mňa emotívnejší zážitok, ako keď som sa dozvedela, že som tehotná. Jednoznačne najkrajší deň v mojom živote. Veľmi sme si to užili. Vôbec mi nevadilo, že som nepila. A bola som rada, že Vašek bol o deviatej večer už taký unavený, že šiel tiež do postele," dodala budúca matka. Bárta bol v rokoch 2006 až 2008 ženatý so speváčkou Luciou Bílou a neskôr bol zasnúbený s českou Miss 2008 Eliškou Bučkovou. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona