Exmanžel Frances Bean Cobain požaduje alimenty aj polovicu majetku

NETKY.SK • 26 August 2016, 14:27 • 2 min
Exmanžel Frances Bean Cobain požaduje alimenty aj polovicu majetku

BRATISLAVA - Isaiah Silva, bývalý manžel Frances Bean Cobain, žiada, aby mu vyplácala alimenty.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný gitarista požaduje od dcéry zosnulého hudobníka Kurta Cobaina a americkej speváčky Courtney Love 25-tisíc dolárov mesačne (v prepočte vyše 22-tisíc eur), čo činí 300-tisíc dolárov ročne (takmer 266-tisíc eur).


Silva tvrdí, že sa po sobáši zriekol stabilného zamestnania, pretože Cobain súhlasila, že bude za neho platiť mesačné výdavky. Medzi ne patria napríklad aj školné a účty za domácnosť za jeho dieťa z predchádzajúceho vzťahu. Dvadsaťštyriročná Cobain má podľa neho na konte viac než 100 miliónov dolárov (vyše 88,5 milióna eur), ktoré jej zostali z dedičstva po otcovi. V žiadosti sa taktiež vyjadril, že mu patrí polovica majetku, ktorý Cobain nadobudla počas ich manželstva, pretože pred sobášom údajne neuzavreli predmanželskú zmluvu.


Rodáčka z Los Angeles požiadala o rozvod vo februári tohto roka, pričom tak spravila po 21 mesiacoch manželstva. Podľa rozvodových papierov si vizuálna umelkyňa želala, aby majetok získaný pred uzavretím manželstva vrátane imania po Kurtovi Cobainovi pripadol výlučne jej. Ako uvádza portál TMZ, Cobain však v žiadosti poznamenala, že nemá problém s vyplácaním alimentov.


Cobain a člen rockovej kapely The Eeries tvorili pár približne šesť rokov. Svoj vzťah spečatili manželstvom v tajnosti v júni 2014, pričom na svadbu nepozvali ani Courtney Love.


Frances Bean Cobain je jediným potomkom z manželstva zosnulého hudobníka Kurta Cobaina z legendárnej formácie Nirvana a speváčky Courtney Love. Jej krstnou mamou je americká herečka Drew Barrymore.

 

Cobain sa venuje prevažne vizuálnemu umeniu. V júli 2010 debutovala pod pseudonymom Fiddle Tim zbierkou diel Scumfuck, ktorú vystavili v losangeleskej galérii La Luz de Jesus. O dva roky neskôr sa zúčastnila na projekte skupiny umelcov MiXTAPE, ktorí mali za úlohu na základe pridelenej skladby vytvoriť vizuálne umelecké dielo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies