Exmanažér speváčky Alanis Morissettovej ukradol z jej účtov päť miliónov

NETKY.SK • 19 Január 2017, 09:07 • 2 min
Exmanažér speváčky Alanis Morissettovej ukradol z jej účtov päť miliónov

LOS ANGELES - Bývalý manažér kanadskej rockovej speváčky Alanis Morissettovej sa priznal, že spreneveril z jej účtu financie vo výške takmer piatich miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Jonathan Schwartz spravoval speváčkine peniaze v rokoch 2009-16. Na základe tvrdení prokuratúry ho obvinili, že zmienenú čiastku nezákonným spôsobom previedol na svoje konto, informovala dnes spravodajská stanica BBC.

 

Schwartz sa na federálnom súde v Los Angeles v stredu priznal, že spreneveril 4,8 milióna dolárov od Morissettovej a viac než dva milióny od ďalších prominentných klientov, ktorí však neboli menovaní.

 

Schwartz podľa svojho advokáta plne spolupracoval s vyšetrovateľmi a uznal svoju zodpovednosť. V prípade usvedčenia mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až šesť rokov. Súdny proces s ním sa začne 1. februára.

 

Morissettová (42) pochádza z Kanady a má aj americký pas. Spreneveru zistila po tom, ako zamestnala nového manažéra. Ten si všimol značné nezrovnalosti v jej účtoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies