Exkluzívne VIDEO z Putinovej dovolenky: Ulovil najväčšiu šťuku v živote!

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 07:41 • 2 min
Exkluzívne VIDEO z Putinovej dovolenky: Ulovil najväčšiu šťuku v živote!

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin ulovil najväčšiu šťuku vo svojom živote. Stalo sa tak pred niekoľkými dňami počas jeho letnej dovolenky na južnej Sibíri, informovala dnes agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Putin v sprievode premiéra Dmitrija Medvedeva a ministra obrany Sergeja Šojgu navštívil autonómnu republiku Tuviansko, kde sa zúčastnil rybačky. V tamojšej odľahlej malebnej divočine sa skupina presúvala motorovými člnmi.

Premiér Medvedev sa ujal úlohy kameramana a zaznamenal aj okamih pamätného úlovku. Na videozázname a fotografiách, ktoré dnes zverejnil Kremeľ, je vidno Putina v maskovacom odeve, ako loví ryby v jazere a so svojimi kolegami preskúmava okolitú prírodu. Šťuka, ktorú sa mu podarilo uloviť, vážila úctyhodných 21 kilogramov.

Prezidentov hovorca Dmitrij Peskov uviedol, že Putinovi trvalo tri minúty, kým rybu dostal z vody. "Je to najväčšia šťuka, akú som kedy ulovil," povedal spokojný prezident. "Z ryby sme si pripravili karbonátky, boli veľmi chutné," dodal hovorca. Prezident strávil nasledujúcu noc v jurte. Neskôr sa skupina presunula do Krasnojarského kraja, kde v Sajano-Šušenskom národnom parku pozorovala leoparda snežného a kŕmila vysokú zver. Prezident strávil s premiérom vyše 24 hodín, doplnil Peskov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies