EXKLUZÍVNE VIDEO: Vyspovedali sme popredného slovenského MMA zápasníka Gábora Borárosa

NETKY.SK • 5 September 2018, 10:47 • 2 min
EXKLUZÍVNE VIDEO: Vyspovedali sme popredného slovenského  MMA zápasníka  Gábora Borárosa

BRATISLAVA- Gábor Boráros patrí k slovenskej špičke v zmiešanom bojovom umení (MMA).V exkluzívnom rozhovore sme sa ho opýtali, čo preňho MMA znamená a aký je jeho recept na úspech.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Gábor Borároš je náš najznámejší  MMA zápasník na Slovensku.Jeho aktuálna bilancia je 15 výhier a z toho 10 zápasov skončili jeho súperi KO, 4 výhry na submisiu, jedna vyhrá na body a len 5 prehier .

 

MMA sa venuje približne 9 rokov. Fanúšikovia  zmiešaného bojového umenia môžu Gábora poznať skrz televíziou propagovaný OKTAGON. Naposledy Gábor zápasil na Oktagone 6 v Košiciach. Bojoval proti Fernandovi Gonzalesovi , kde napriek svojej prehre ukázal  skvelý výkon a „srdce bojovníka“.  

 

Gábora Borárosa čaká 15. septembra v Bratislave zápas na Oktagone 9, proti českému rekordmanovi  Jaroslavovi Poborskému prezývanom čiňan. Jaroslav Poborský je označovaný za jedného z najskúsenejších českých bojovníkov vôbec. Do pamäti fanúšikov Oktagonu sa zapísal  zápasom na Oktagone 2 ,kde porazil  Fera Fedora za necelých 30 sekúnd .

 

Gábora sme vyspovedali vo videu o jeho pocitoch pred týmto dôležitým  blížiacim sa zápasom .

 

S Gáborom sme sa porozprávali  aj o tom, čo preňho MMA znamená. 

 

Prezradil nám jeho recept na úspech a aj to, aký je Gábor v súkromnom živote .Viac sa dozviete vo videu

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies