Exkluzívne video: ROZBORA COUTURE Fashion Show na MQ Vienna Fashion Week.

NETKY.SK • 13 November 2018, 13:37 • 2 min
Exkluzívne video: ROZBORA COUTURE Fashion Show na MQ Vienna Fashion Week.

Viedeň: Vienna Fashion Week 2018 predstavil už po šiestykrát novú kolekciu módneho návrhára Richarda Rozboru tvoriaceho pod značkou Rozbora Couture. Jeho fashion show bola zlatým klincom MQ Vienna Fashion Week.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Richard Rozbora pred pätnástimi rokmi vyštudoval na UNIVERSITY OF THE ARTS LONDON CENTRAL ST. MARTIN´S - prestížnu a vo svetových rebríčkoch hodnotení najlepšiu vysokú školu módneho návrhárstva. Taktiež študoval na módne návrhárstvo na FREDERICK INSTITUTE OF TECHNOLOGY v Nikózii.V rámci  svojej umeleckej kariéry spolupracoval s odborníkmi z módneho biznisu akými sú napríklad Gianfranco Ferré alebo Howard Tangye, ilustrátor pre Dior. Spolupracoval aj so Stellou McCartney, zosnulým Alexanderom McQueenom a ďalšími osobnosťami z módneho biznisu . Spolu so zahraničnými návrhármi sa zúčastnil na medzinárodnom workshope v ateliéri Vivienne Westwood. 

 

Pre Richardovu tvorbu je typická vysoká kvalita, precíznosť, kultivovanosť, nositeľnosť, nenápadný luxus, výroba etickej a jedinečnej originálnej módy, V zmysle rešpektovania etického a ekologického princípu v módnom priemysle. Richard je zástancom filozofii Slow Fashion. Preferuje materialy, ako hodváb, mäkká vlna, bavlnený zamat,  brokát, merino vlna, a ďalšie.

img

Rozbora Couture - Vienna Fashion Week, 16. september 2018, foto: Peter Reefe Kovac

 

Kolekcia2019 sa nesie v duchu mestskej módy v podobe prvkov pánskeho štýlu. Do kontrastu sa pánsky štýl dostáva s nežnosťou  kvetinových  motívov. Na móle sme mali možnosť vidieť nádherne šaty, sukne, kabáty, plášte, pulóvre, úplety zhotovené z exkluzívnych materiálov.

 

img

Rozbora Couture - Vienna Fashion Week, 16. september 2018, foto: Peter Reefe Kovac

 

 

Módna značka ROZBORA COUTURE je pravidelnou súčasťou Vienna Fashion Week už šiesty rok. Ako vyzerá najnovšia kolekcia ? Koľko modelov Richard pripravil na Vienna Fashion Week ? Viac sa dozvieš v exkluzívnom videu zo zákulisia tejto veľkolepej  módnej show:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies