Exkluzívne video: Patrik "Rytmus" Vrbovský prezradil, ako sa pripravuje na jeho blížiaci sa boxerský súboj, kde nastúpi proti Marpovi.

NETKY.SK • 15 November 2018, 13:07 • 2 min
Exkluzívne video: Patrik "Rytmus" Vrbovský prezradil, ako sa pripravuje na jeho blížiaci sa  boxerský súboj, kde nastúpi proti Marpovi.

BRATISLAVA: V Bratislavskom nákupnom centre mali fanúšikovia MMA a boxu možnosť vidieť verejný tréning Patrika „ Rytmusa“ Vrbovského pod trénerským vedením Tomiho Kida Kovácsa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pod trénerskou taktovkou Tomiho „Kida“ Kovácsa sa z Rytmusa  stáva čoraz lepší bojovník. Samotnému boxu sa  Patrik venuje už niekoľko rokov a výsledky svojej tvrdej driny ukáže svojim fanúšikom na gala večeri bojových športov už 27. Decembra 2018 v pražskej O2 aréne.

 

Fanúšikovia budú mať možnosť po prvý raz uvidieť súboj dvoch raperov v boxe.

 

Zápas medzi Marpom a Rytmusom bude regulárny zápas podľa profesionálnych pravidiel. 

 

V exkluzívnom videu sme  vyspovedali Patrika "Rytmusa" Vrbovského a Tomi „Kida“ Kovácsa o ich príprave  pred blížiacim sa zápasom a aj na názor na súpera Otakara Petrina alias Marpo. 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies