Exkluzívne video : OKTAGON9 výborné zápasy MMA a fantastická show

NETKY.SK • 19 September 2018, 13:56 • 2 min
Exkluzívne video : OKTAGON9  výborné zápasy MMA a fantastická show

BRATISLAVA- OKTAGON 9 bol historicky najväčší turnaj OKTAGONU na Slovensku. Diváci mohli vidieť finále projektu X Benko vs.Laky. Semifinále Welterovej Pyramídy s Kozmom, Pajtinom, Ďatelinkom a v neposlednom rade fantastické zápasy Gábora Borárosa a Piráta Krištofiča.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na štadión Ondreja Nepelu  priniesol Oktagon 9 fantastickú show a kvalitné zápasy MMA. Celkovo počas večera mohli diváci vidieť 10 energiou nabitých zápasov plných skvelých výkonov a tvrdých rán .

 

Organizácia Oktagon MMA  na čele s Pavlom Nerudom a Ondrejom Novotným priniesli  historicky najväčší  turnaj Oktagonu na Slovensko. Na samotnom štadióne  sa stretlo viac ako 8000 fanúšikov .

 

Okrem hlavného súboja medzi  Grzegorzom Siwym  a Pirátom Krištofičom, mohli diváci vidieť aj vyvrcholenie Projektu X s Petrom Benkom a Laky Royalom a fantastický zápas Gábora Borarosa  s Jaroslavom „Číňanom“ Poborským. Gáborovi sa podarilo poraziť českého bojovníka , ktorý nastúpil na svoj 101. súboj.

 

Tento turnaj mal úžasnú atmosféru a rozhodne bol veľkým sviatkom pre každého fanúšika MMA, či už priamo na štadióne Ondreja Nepelu, alebo doma pri televíznych obrazovkách .

 

Vo videu nám hlavný organizátori Pavol Neruda a Ondrej Novotný povedali viac o projekte OKTAGON. Tiež sme vyspovedali Gábora Borárosa, Milana Ďatelinku a Petra Benka o ich pocitoch tesne po turnaji OKTAGON9  a o ich plánoch. Viac sa dozviete vo videu.

 

 

 

Výsledky OKTAGON 9:

 

HLAVNÁ KARTA


GRZEGORZ SIWY porazil Piráta Krištofiča na body (3:0)

GÁBOR BORÁROS porazil Jaroslava „Číňana“ Poborského v 1. kole na
submisiu (guillotine)

DAVID KOZMA porazil Mátého Kertesza na body (3:0)

PETER BENKO porazil Laky Royala v 1. kole na submisiu

RADOVAN UŠKRT porazil Lukasza Bugara v 1. kole na KO

PREDZÁPASY

VERONIKA RODOVÁ porazila Claru Ricignuolo na body 3:0

MILAN ĎATELINKA porazil Pavla Salčáka v 1. kole na TKO

MARTIN BUDAY porazil Lukasza Lysoniewskiho v 1. kole na TKO

BRANISLAV ZUZÁK porazil Davida Hošeka na body 3:0

SAMUEL DAŇKO porazil Mareka Koželuha na body 3:0

 

 

Fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na turnaj  OKTAGON 10, ktorý je naplánovaný 17.11.2018 v Pražskej O2 Aréne.

 

V O2 Aréne sa predstaví česká a slovenská špička napríklad  Attila Végh alebo Tomáš Deak. Fanúšikovia uvidia aj finálový súboj Gábora Borárosa a Davida Kozmu o šampióna vo welterovej váhe a mimo iné aj Petráška s Pirátom.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona