Exkluzívne video: Na svet prišla výnimočná knižná slovenská publikácia od MUDr. Michala Holáňa a autorského kolektívu Tehotenstvo v obrazoch.

NETKY.SK • 6 December 2018, 15:01 • 2 min
Exkluzívne video: Na svet prišla výnimočná knižná slovenská publikácia od MUDr. Michala Holáňa a autorského kolektívu Tehotenstvo v obrazoch.

BRATISLAVA-Tehotenstvo je v živote ženy výnimočné a nezabudnuteľné obdobie. Na náročnej deväťmesačnej ceste k vytúženému dieťatku jej ako užitočný sprievodca môže poslúžiť nevšedná knižná publikácia Tehotenstvo v obrazoch.

slovakia

left justify in out

Hlavným autorom a zároveň garantom knihy je MUDr. Michal Holáň, významný slovenský prenatálny kardiológ. Okrem odborných znalostí poskytol aj unikátnu obrazovú dokumentáciu z ultrazvukových vyšetrení, ktorá detailne zachytáva jednotlivé etapy vývoja dieťaťa. Do publikácie prispeli svojimi skúsenosťami aj ďalší renomovaní slovenskí odborníci z oblasti gynekológie a pediatrie. Budúca mamička sa v knihe dozvie, ako sa bábätko vyvíja a čo už dokáže, aké vyšetrenia ju čakajú, čo sa deje s jej telom a mnoho ďalších užitočných informácií o období pred a po pôrode. Publikácia Tehotenstvo v obrazoch vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri.

img

Výnimočná kniha pre výnimočné obdobie v živote ženy

Tehotné ženy majú v súčasnosti vďaka modernej technike čoraz so­fistikovanejšie možnosti presvedčiť sa, že všetko prebieha tak, ako má. Tehotenstvo v obrazoch obsahuje jedinečné ultrazvukové snímky, ktoré poskytol zo svojej praxe hlavný autor knihy MUDr. Michal Holáň. Vďaka tomuto materiálu má budúca mamička úžasnú príležitosť kedykoľvek si pozrieť, ako v jednotlivých týždňoch tehotenstva dieťatko asi vyzerá, aké je veľké, ako môže mať uložené ruky či nohy, aké grimasy už dokáže urobiť... Knihu dopĺňajú aj informácie o pôrode, šestonedelí a dojčení, o odporúčanej pohybovej aktivite, kozmetike a strave v tehotenstve, ako aj o starostlivosti o novorodenca. Publikáciu Tehotenstvo v obrazoch ocenia nielen tehotné ženy, ale aj študenti medicíny či začínajúci lekári. 

 

img

 

„Dieťa je zázrak.Je tou najlepšou investíciou, akú môžete v živote urobiť.“ povedal MUDr. Michal Holáň

img

 

MUDr. Michal Holáň je významný slovenský lekár, v súčasnosti pracuje v prenatálnom centre ProCare, vo funkcii primára centra. Súčasne pôsobí ako odborný garant polikliniky ProSanus - Centrál ProCare v Bratislave. Okrem LF UK v Bratislave študoval aj na Lekárskej fakulte vo Viedni odbor pediatrická kardiológia. Absolvoval mnohé kurzy a školenia v zahraničí a je členom viacerých profesijných spoločností. Dlhodobo  pôsobil ako odborný asistent ILF v rámci odboru pediatrickej kardiológie a v odbore gynekológie. Je zakladateľ a bol dlhoročným správcom Nadácie detského kardiocentra. Má bohatú prednáškovú a publikačnú činnosť na Slovensku i v zahraničí.

img

 

V exkluzívnom videu z krstu knihy sme vyspovedali krsných rodičov knihy  Moniku Hilmerovu, Miroslava Dvorského a Bibianu Ondrejkovú o tom, čo pre nich rodina znamená a aký je ich vzťah k autorovi knižnej publikácie Tehotenstvo v obrazoch.Autor knihy MUDr. Michal Holáň pre netky.sk prezradil viac o tom pre koho je kniha určená a aké je jej hlavné posolstvo.Viac sa dozviete vo videu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies