Exkluzívne video : Attila Végh sa po ročnej prestávke veľkolepo vrátil späť na OKTAGONE 10.

NETKY.SK • 22 November 2018, 11:26 • 2 min
Exkluzívne video : Attila Végh sa po ročnej prestávke veľkolepo vrátil späť na OKTAGONE 10.

BRATISLAVA- Slovenská legenda MMA Attila Végh sa po ročnej prestávke vrátil triumfom nad Brazílčanom Maiquelom Falcaom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Attila sa po troch kolách mohol tešiť jednomyseľným výrokom rozhodcov tri razy 30:27.

Svetový šampión Bellator MMA sa vrátil späť do akcie na jubilejnom turnaji OKTAGONU 10, kde mal ťažkého súpera z Brazílie .

 

Attila preto nič nepodcenil a tvrdo sa pripravoval doma v Spartakus Gyme a v Thajsku. 

 

Na tréningovom kempe v Thajsku sa pripravujú bojovníci z UFC, vrátane napríklad Marka Hunta. Attilov súper brazílsky šampión Falcão, má za sebou celú radu úspechov. Má za sebou víťazný skalp z UFC, ale tiež titulový zápas v Bellatore a zápasy v najväčších  svetových organizáciách.

 

Rodák z Dunajskej Stredy Attila "Pumukli" Végh sa stal v roku 2012 šampiónom prestížnej zámorskej organizácie Bellator, vo finále poloťažkej hmotnostnej kategórie (do 93 kg) knokautoval domáceho Američana Travisa Wiuffa už po 25 sekundách. Attila má za sebou hviezdnu bilanciu a to 32 výhier ( 10KO/TKO,12 submisia,10na body )a len 8 prehier( 2 KO/TKO,1 submisia,5 na body).

 

Pre Attilu je typické vyhrávať pred limitom spoločne s Falcaom predviedli zápas svetovej úrovne  a atmosféra v  O2 aréna  bola elektrizujúca. Tisícky fanúšikov skandovalo Attilovo meno. Attila predviedol dokonale technicky zvládnutý zápas, kde mal od začiatku navrch.

img

 

 

"Vedel som, že mám kvalitného súpera, nepodcenil som prípravu.Chcem sa poďakovať tímu, rodine, kamarátom. Spolu sme najsilnejší," povedal 33-ročný Végh, bývalý šampión druhej najprestížnejšej organizácie sveta Bellator.img

 

Vo videu exkluzívne len pre Netky.sk Attila prezradil viac o pocitoch po zápase, ako aj o jeho taktike ktorú zvolil na súpera . Prezradil viac aj  o pravidlách samotného MMA a o tom, čo preňho fanúšikovia znamenajú.

Sledujte exkluzívny video rozhovor a dozviete  sa viac :




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies