EXKLUZÍVNE: Ospravedlnenie Dr. Papšovej pánovi Harabinovi

NETKY.SK • 12 November 2015, 18:53 • 2 min
EXKLUZÍVNE: Ospravedlnenie Dr. Papšovej pánovi Harabinovi

BRATISLAVA - Známa slovenská psychiatrička ošetrujúca Dr. Majchráka pred samovraždou sa pánovi Harabinovi ospravedlnila.

slovakia

left justify in out

Okresný súd Bratislava IV zastavil konanie o ochranu osobnosti voči Dr. Papšovej, pretože lekárka sa osobitným  listom bývalému predsedovi najvyššieho súdu a bývalému ministrovi spravodlivosti ospravedlnila. V liste uviedla, že Štefan Harabin nemá nič spoločné s depresiami, ktorými trpel pán Majchrák pred samovraždou.

 

Oslovili sme sudcu Harabina, ktorý nám potvrdil, „že psychické problémy pána Majchráka nevznikli na pracovisku, ale mali výlučne základ v rozpade pôvodnej rodiny, čo okrem ospravedlňujúceho listu vyplýva aj s výsledkov dokazovania pred súdom.“

 

Pre Harabina je nepochopiteľné, že RTVS sa i napriek tomu s ním veselo súdi naďalej. Ale zároveň vysvetľuje, že zrejme asi preto, aby advokáti, ktorí za dane občanov Slovenska zastupujú slovenskú televíziu mali od štátu čo najväčšiu odmenu v podstate za nič.Pritom RTVS z daní občanov Slovenska platí aj samostatný právny útvar s niekoľkými právnikmi. Takto v praxi šafári RTVS s peniazmi občanov Slovenska a verejne rojčí, že nemá dostatok peňazí na kvalitnú televíziu.

 

Exkluzivne len na netky.sk, ako dôkaz zverejňujeme Ospravedlnenie Dr. Papšovej  pánovi Harabinovi:

 

img

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies