Exkluzívne FOTO: Nákladné auto zabilo muža priamo v areáli nemocnice!

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 13:29 • 2 min
Exkluzívne FOTO: Nákladné auto zabilo muža priamo v areáli nemocnice!

BRATISLAVA – Priamo v areáli FNsP Bratislava, Nemocnici akademika Ladislava Dérera v bratislavských kramároch sa stala smrteľná dopravná nehoda.

slovakia

left justify in out

Vodič (56) nákladného auta práčovne s trnavskou poznávacou značkou v areáli Fakultnej Nemocnice na bratislavských kramároch počas cúvania nevenoval dostatočnú pozornosť a pod kolesami jeho vozidla skončil starší muž (75).

„Z vonku sa ozvalo hlasné „STOJ, STOJ“ a auto zastalo. Potom sa však ešte pohlo dopredu,“ povedala exkluzívne pre portál netky.sk svedkyňa celej udalosti Klaudia M. Je teda možné, že obeť bola prejdená dvakrát.

„Napriek tomu, že sa nehoda stala priamo v areáli nemocnice záchranárom trvalo najmenej 15 minút, kým prišli na miesto nehody,“ dodala svedkyňa nehody. Záchranári na mieste konštatovali iba smrť. „Muž mal rozmliaždenú lebku a doráňané nohy,“ opísala hrôzostrašný pohľad pre netky.sk Klaudia.

To či, muž padol pod kolesá, alebo ho cúvajúce vozidlo zachytilo, zatiaľ nie je jasné. Policajti u vodiča alkohol dychovou skúškou nezistili. Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies