Fico má novú asistentku s pikantnou minulosťou: Bývalá Miss, silikóny a akty!

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 16:20 • 2 min
Fico má novú asistentku s pikantnou minulosťou: Bývalá Miss, silikóny a akty!

BRATISLAVA – Škandál na Úrade vlády?! Denník N včera zachytil premiéra Roberta Fica v bývalom VOP Trenčín s mladou brunetou, ktorá vystúpila z jeho limuzíny. Ide o súťažiacu Miss Universe 2007, ktorá nafotila akty.

slovakia

left justify in out

 

Mária Trošková podľa Denníka N vystúpila vo VOP Trenčín pár minút po premiérovi a keď návšteva vojenského objektu skončila, nastúpila do auta a vyrazila s ním smerom na oslavu MDŽ v Trenčíne.

Podľa našich informácií ide o novú premiérovú asistentku.

 

Trošková sa v roku 2007 zúčastnila finále súťaže Miss Universe , má silikónové prsia, ktoré si dala podľa jej slov spraviť kvôli sebavedomiu a pracovala aj ako modelka v agentúre Lucie Senášiovej.

 

img

 

Je z Púchova a študovala Vysokú školu Manažmentu v Trenčíne. V rozhovore pre portál pluska.sk, prezradila aj detaily zo svojho sexuálneho života. „Prvý sexuálny zážitok som prežila ako šestnásť-ročná. Už je to dávno... a spomienky nič extra,“ povedala Trošková v rozhovore.

 

Okrem toho nafotila aj pikantný kalendár pre spoločnosť Zetor, kde sa objavila hore bez.

 

img

 

Úrad vlády sa k funkcii Troškovej nevyjadril.

 

Predchádzajúca premiérova asistentka Jana Halászová sa prestala po Ficovom boku ukazovať po fotografiách, na ktorých sa s premiérom objíma v jeho aute. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies