Existuje zaručený návod na to ako zbaliť ženu? Podľa istého profesora áno

NETKY.SK • 30 Október 2017, 16:39 • 2 min
Existuje zaručený návod na to ako zbaliť ženu? Podľa istého profesora áno

Za každým vydareným rande sa skrýva celá veda. Niektorí uži dokkážu ženy zbaliť hneď, iní sa zasa hanbia a neskúsia to vôbec. Študent Jake si nechal poradiť od profesora.

slovakia

left justify in out

Jakeovi sa zapáčilo dievča menom Hannah a aby pred ňou nevyzeral ako blbec, ktorý tlačí na pílu, nechal si od profesora poradiť aby z pozvania na rande vyšiel ako úplný pohoďák. 

 

Jake si o Hannah najprv naštudoval zopár informácií na jej sociálnych profiloch ako je Instagram. Napokon si zvolil nečakaného poradcu, ktorým sa stal jeho učiteľ angličtiny. Jake si prišiel po radu a odchádzal s vedomosťami ako odborník. Učiteľ mu totiž pripravil návod na to ako sa správne vyjadriť. Prostredníctvom troch spôsobov presviedčania ethos, pathos a logos Jake predstavil seba ako spolužiaka, ktorý by chcel pomôcť Hannah presťahovať sa.

 

 

Jake našiel odvahu, správu odoslal a dočkal sa prekvapenia. Hannah so stretnutím súhlasila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona