Existuje NÁDEJ pre teba aj pre mňa

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 13:20 • 2 min
Existuje NÁDEJ pre teba aj pre mňa

Človek, ktorý cestuje po celom svete, prináša aj na Slovensko dobrú správu pre teba. Už nemusíš sám bojovať so svojími problémami. A teraz, už tento piatok, je v mestečku Sládkovičovo v okrese Galanta.

slovakia

left justify in out

Desiatky či stovky tisíc ľudí, áno aj to sú organizované podujatia kresťanmi po celom svete, kam ľudia kazatelia ako je aj Henry Hinn prinášajúci so sebou moc živého Boha a božieho syna Ježiša Krista slúžili a slúžia ľuďom. Ľuďom, ktorí hľadajú nádej vo svojej situácii. Možno ti už nikto nevie pomôcť, žiadny doktor, žiaden psychológ, žiaden biznis. No je tu Ježiš Kristus, ktorý za teba zaplatil najvyššiu cenu.

 

 

My ľudia by sme sa niekedy môžno aj obetovali za život blízkej osoby, ale žiaľ to by nepomohlo. Boh ale urobil rozhodnutie, zmiloval sa nad človekom a obetoval svojho syna Ježiša, aby tvoja nádej ožila. Ježiš povedal svojim učeníkom, že budú robiť väčšie veci, ako on sám robil. A jeden z jeho učeníkov je aj Henry Hinn. Boh nie je historická postava, či socha, mýtus ale je to stvoriteľ celého ľudstva, ktorý bol, je a bude na veky. Prídi sa s ním stretnúť aj ty.

 

 

Miesto konania kongresová sála Penzión GRAND Sládkovičovo.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies