Eximbanka získa nenávratný finančný príspevok za 4,75 mil. eur

NETKY.SK • 12 September 2014, 12:13 • 2 min
Eximbanka získa nenávratný finančný príspevok za 4,75 mil. eur

BRATISLAVA - Eximbanka podpísala zmluvu s Ministerstvom financií SR o poskytnutí nenávratného finančného príspevku na elektronické služby v banke.

slovakia

left justify in out

Projekt je financovaný z Operačného programu Informatizácia spoločnosti (OPIS). Príspevok je v celkovej výške 4,75 mil. eur.

Prínosom projektu, ktorý sa uskutoční do konca roka 2015, je podľa vyjadrení banky elektronizovanie čo najväčšieho rozsahu komunikácie medzi klientmi a Eximbankou. Zároveň by sa tak mala zvýšiť efektívnosť administratívnych procesov. Zjednoduší a zrýchli sa aj dostupnosť informácií klientom, pričom cieľom je prechod od manuálneho k elektrickému spracovaniu informácií. 

Exportno-importnú banku zriadili zákonom z roku 1997. Je to špecializovaná štátna inštitúcia zameraná na financovanie a poisťovanie vývozných a dovozných úverov. Poskytuje viaceré formy financovania exportu. Bankové produkty Eximbanky SR sú priame úvery, refinančné úvery a poskytovanie bankových záruk. Okrem toho poskytuje celú škálu úverového poistenia, poistenia investícií a záruk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies