Eximbanka má nových členov Rady a Dozornej rady

NETKY.SK • 15 Február 2017, 15:20 • 2 min
Eximbanka má nových členov Rady a Dozornej rady

BRATISLAVA - Vláda dnes schválila návrh na odvolanie a vymenovanie členov Rady a Dozornej rady Exportno-importnej banky (Eximbanky) Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Vládny kabinet dnešným dňom odvolal Stanislavu Imrichovú z funkcie námestníčky generálneho riaditeľa Eximbanky, ktorá je zároveň členom Rady Eximbanky, ďalej Rudolfa Sihlovca z funkcie člena Rady Eximbanky, ktorý nie je jej zamestnancom. Z funkcie členov Dozornej rady Eximbanky SR odvolal vládny kabinet Ivetu Cintulovú a Branislava Juráša.

 

Vláda zároveň vymenovala s účinnosťou od 16. februára 2017 Janu Valkučákovú do funkcie námestníčky generálneho riaditeľa Eximbanky, ktorá je zároveň členom Rady Eximbanky, ďalej Tomáša Boreca za člena Rady Eximbanky, ktorý nie je jej zamestnancom, ako aj Attilu Benczeho a Pavla Hrušovského za členov Dozornej rady Eximbanky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona