Exhibičný zápas pri príežitostí vstupu "Levov" do KHL sa konať nebude

NETKY.SK • 8 September 2011, 19:07 • 2 min
Exhibičný zápas pri príežitostí vstupu "Levov" do KHL sa konať nebude

Exhibičný zápas pri príežitostí vstupu "Levov" do KHL sa konať nebude

slovakia

left justify in out

img

Exhibičný zápas, ktorý sa mal medzi tímom Gazprom Export a výberom Českej republiky a Slovenska uskutočniť v sobotu (10.9.) v Poprade, sa konať nebude.
      "Zo strany ruských partnerov nám prišla informácia, že sa prezident KHL Alexander Medvedev rozhodol zrušiť exhibíciu a neprísť na Slovensko," uviedla Nora Gubková zo Slovenskej agentúry cestovného ruchu. Dôvodom je letecká tragédia, ktorá v stredu postihla mužstvo Lokomotivu Jaroslavľ a zapríčinila smrť jeho celého hráčskeho kádra, vrátane slovenského hokejistu Pavla Demitru i trojice českých reprezentantov Jana Mareka, Josefa Vašíčka a Karla Rachůnka.
      Mal to byť zápas pri príležitosti vstupu HC Lev Poprad do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). "Išlo o zápas seniorských hviezd známych vo svete, československý tím proti ruskému, avšak v súvislosti s tým, čo sa stalo, sa rozhodla ruská strana zápas zrušiť," dodala Gubková.
      HC Lev Poprad mal v rámci KHL v sobotu o 17. hodine odohrať svoj úvodný duel, no napokon sa pre tragédiu kolotoč ligy pre tragédiu skôr než v pondelok nerozbehne.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies