Exhibičný zápas: Slovanista Janus sa stretol s José Mourinhom!

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 12:00 • 2 min
Exhibičný zápas: Slovanista Janus sa stretol s José Mourinhom!

BRATISLAVA – Na ihrisku FK Rača sa stretli odvekí rivali – hokejisti proti futbalistom. Futbalisti FK Rača, ktorí postúpili zo 4. Ligy sa stretli s mužstvom brankára HC Slovan Bratislava Jaroslavom Janusom.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že išlo o exhibičné stretnutie hralo sa vo svižnom tempe. Vedenia sa ujali skúsenejší Račania, ale hokejisti dokázali vyrovnať a do polčasu vyhrávali 4:1! Futbalisti však dokázali zúročiť svoje skúsenosti a vyrovnali na 4:4.

Račania v závere vymenili brankára, ktorý inkasoval tesne pred koncom a tím Jaroslava Janusa vyhrával 5:4. Keď už sa zdalo, že hokejisti zápas dobojujú do víťazného konca, Račania vyrovnali a nasledovali pokutové kopy. V nich boli úspešnejší futbalisti, aj napriek tomu, že museli doťahovať jeden nepremenený pokutový kop.

Po zápase bola tombola aj autogramiáda a prišiel aj José Mourinho! Nejednalo sa však o trénera FC Chelsea, bol to iba jeho dvojník, ktorý je taktiež tréner. Tento pán trénuje mládežnícky tím FK Rača. Medzi hokejistami nastúpili Jaroslav Janus, bývalí hráči HC Slovan Bratislava a mládežníci reprezentanti Slovenska Jozef Wagenhoffer, Igor BaČek, Tomáš Pék, Lukáš Pék, Adam Bezák, ale aj hráč Trenčína Ondrej Rusnák.

Celé podujatie organizovali svetsvalov.sk, be-pro.com a FK Rača.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies