Exhibičná megašou Tennis Champions otvorí vzájomný zápas medzi Bencicovou a Cibulkovou

NETKY.SK • 14 November 2016, 16:47 • 2 min
Exhibičná megašou Tennis Champions otvorí vzájomný zápas medzi Bencicovou a Cibulkovou

BRATISLAVA - Domáca tenistka Dominika Cibulková desať dovolenkových dní nedržala raketu v ruke, Švajčiarka so slovenskými koreňmi Belinda Bencicová strávila rovnaké obdobie tréningom.

slovakia

left justify in out

Na utorňajšej bratislavskej exhibičnej megašou Tennis Champions však aj tak nebude dôležitý výsledok ich vzájomného setu, ale zábava. "Dúfam, že ma budeš šetriť!" apelovala 27-ročná nová členka Top 5 Cibulková na pondelňajšej prezentačnej tlačovej besede. "Ty si ma v Linzi tiež nešetrila!" čistou slovenčinou a so smiechom pripomenula o osem rokov mladšia nedávna sedmička singlového renkingu WTA Bencicová októbrový debakel 1:6, 2:6.

Deviaty ročník podujatia z produkcie B&D Agency a Nadácie Stars For Stars sa v Aegon aréne NTC začne o 18.00 h spomenutým duelom Cibulkovej s Bencicovou. Následne si zahrajú tzv. supertajbrejk Cibulkovej partner pri triumfe na perthskom Hopmanovom pohári 2009 reprezentačných miešaných družstiev Dominik Hrbatý a Čech Radek Štěpánek. Program uzavrie "voľná šesťhra", do ktorej sa okrem spomenutého kvarteta zapoja aj francúzsky daviscupový kapitán Yannick Noah a kozmopolitný ekvilibrista Mansour Bahrami.

K dispozícii zostáva posledných 50 vstupeniek. V distribúcii sú exkluzívne v sieti Predpredaj a ich cena sa začínala na 15 eurách. Naposledy bolo vypredané pred štyrmi rokmi, keď sa predstavil Srb Novak Djokovič ako čerstvý víťaz výberového šampionátu ATP World Tour Finals, teraz v takejto úlohe je Cibulková po svojom triumfe na WTA Finals v Singapure. "Včera som priletela domov, ale stihla som zaregistrovať triumf Norberta Gombosa na Slovak Open a sprievodne aj plné hľadisko. Teší ma takýto záujem verejnosti o tenis," skonštatovala Cibulková, ktorá už má skúsenosť exhibičného typu aj z Bratislavy: pred piatimi rokmi jej sekundovala Dánka Caroline Wozniacka.

"Ešte si spomínam na jednu exhibíciu vo vietnamskom Hočiminovom Meste s Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou. Najviac sa teraz teším na to, ako to roztočia chalani," priznala Cibulková. "Ja som už absolvovala exhibíciu s Martinou Hingisovou v Hobarte. Mala som vtedy tuším 16 rokov," zaspomínala si Bencicová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona