Ewan McGregor sa predstaví v tretej sérii seriálu Fargo

NETKY.SK • 22 Máj 2016, 09:44 • 2 min
Ewan McGregor sa predstaví v tretej sérii seriálu Fargo

BRATISLAVA - Škótsky herec Ewan McGregor si zahrá v tretej sezóne seriálu Fargo (2014). Štyridsaťpäťročný rodák zo škótskeho Perthu sa v projekte predstaví v dvojúlohe, pričom stvárni hlavné postavy, súrodencov Emmita a Raya Stussyovcov.

slovakia

left justify in out

Prvý menovaný je príťažlivý, úspešný a rodinne založený realitný magnát. Jeho o trochu mladší brat je skôr jeho opakom. Ray je tučný, plešivie a pracuje ako kurátor, pričom za svoje nešťastie viní Emmita.


Tretia séria seriálu sa na televízne obrazovky dostane v roku 2017. O scenár sa opäť postará Noah Hawley. Fargo je inšpirovaný rovnomennou snímkou bratov Coenovcov z roku 1996. V desaťdielnej prvej sezóne účinkovali Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Joey King či Keith Carradine. V rovnako dlhej druhej sezóne si zase zahrali Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson, Ted Danson, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culkin, Bokeem Woodbine, Jeffrey Donovan alebo Angus Sampson.


Ewan McGregor sa počas kariéry objavil vo vyše 60 filmoch a seriáloch a stvárnil niekoľko nezabudnuteľných postáv. V dráme Trainspotting (1996) si zahral narkomana Marka Rentona, na konte má tiež rolu Obi-Wana Kenobiho z trilógie Star Wars (1999, 2002, 2005), stvárnil básnika Christiana vo filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) a tiež Edwarda Blooma vo Veľkej rybe (2003) režiséra Tima Burtona. Získal napríklad dve European Film Awards, jednu Satellite Award, dve nominácie na Zlatý glóbus a tri na Screen Actors Guild Award. Vlani sa objavil napríklad v snímke Charlie Mortdecai (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies