Evra má namierené do Interu Miláno

NETKY.SK • 27 Február 2014, 16:26 • 2 min
Evra má namierené do Interu Miláno

LONDÝN - Futbalista Manchestru United Patrice Evra má namierené do Interu Miláno. Francúzskemu zadákovi končí po aktuálnej sezóne na Old Trafford zmluva a tréner David Moyes už dávnejšie vyhlásil, že o služby 32-ročného beka nemá záujem.

slovakia

left justify in out

Ako informuje športový portál TuttoMercatoWeb, Evra sa vo štvrtok na jednom z londýnskych letísk stretol so športovým riaditeľom Interu Pierom Ausiliom. Obaja strávili v družnom rozhovore približne hodinu, podľa viacerých talianskych médií mali spolu rokovať o prípadnej budúcnosti Evru na San Sire.
      

Skúsený obranca, ktorý začínal kariéru profesionálneho futbalistu práve na Apeninskom polostrove v tímoch Marsala Calcio a Monza, by sa mal stať v budúcej sezóne druhým hráčom United v drese "nerazzurri". Súčasný kapitán "červených diablov" Nemanja Vidič je už s vedením Interu dohodnutý, k podpisu zmluvy už len treba dotiahnuť detaily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies