Everton vypadol v 3. kole Pohára FA po penaltách, končí aj Doncaster s Marošim

NETKY.SK • 14 Január 2015, 09:55 • 2 min
Everton vypadol v 3. kole Pohára FA po penaltách, končí aj Doncaster s Marošim

LONDÝN - Futbalisti Evertonu sa lúčia s účinkovaním v anglickom Pohári FA 2014/2015. V stredajšom opakovanom zápase 3. kola nestačili v napínavom jedenástkovom rozstrele na West Ham United, keď sa po predlžení skončil duel nerozhodne 2:2.

slovakia

left justify in out

Everton dohrával zápas s desiatimi hráčmi po tom, čo v 56. minúte videl druhú žltú kartu Aiden McGeady. V dramatickom rozstrele rozhodla až desiata séria, West Ham vyhral na jedenástky 9:8. Prvý zápas sa skončil nerozhodne 1:1.

 

 

 

 

Zverenci trénera Sama Allardycea narazia v 4. kole na Bristol City, ktorý v súboji dvoch tímov z League One zdolal doma Doncaster Rovers 2:0. Premiéru v FA-Cupe absolvoval slovenský brankár v službách Rovers Marko Maroši, ktorý odchytal celý zápas a inkasoval dva góly. Dvadsaťročný Maroši podpísal v auguste s Doncasterom zmluvu na dva roky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies