Everton Ribeiro obhájil titul brazílskeho Futbalistu roka

NETKY.SK • 2 December 2014, 15:43 • 2 min
Everton Ribeiro obhájil titul brazílskeho Futbalistu roka

RIO DE JANEIRO - Najlepším futbalistom Brazílie za rok 2014 sa stal stredopoliar majstrovského Cruzeira Everton Ribeiro. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Ribeiro obhájil tento titul z minulého roka. Cruzeiro Belo Horizonte je čerstvým majstrom a obhajcom v brazílskej Serii A a jeho kouč Marcelo Oliveira prebral cenu pre najlepšieho trénera roka. V najlepšej jedenástke roka je až päť jeho zverencov. Nováčikom roka sa stal 20-ročný útočník Erik z Goias. O laureátoch hlasovali hráči, tréneri a žurnalisti pod patronátom Brazílskej futbalovej konfederácie. Výsledky vyhlásili v TV Globo.

Najlepšia brazílska jedenástka 2014:
Jefferson (Botafogo) - Marcos Rocha (Atletico Mineiro), Dede (Cruzeiro), Gil (Corinthians), Egidio (Cruzeiro), Lucas Silva (Cruzeiro), Souza (Sao Paulo), Everton Ribeiro (Cruzeiro), Ricardo Goulart (Cruzeiro), Diego Tardelli (Atletico Mineiro), Guerrero (Corinthians)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona