Everton proti ManUtd možno už aj s uzdraveným obrancom Stonesom

NETKY.SK • 14 Október 2015, 17:11 • 2 min
Everton proti ManUtd možno už aj s uzdraveným obrancom Stonesom

LIVERPOOL - Futbalistom FC Everton môže pomôcť v sobotňajšom dueli 9. kola Premier League proti Manchestru United už aj uzdravený John Stones. Dvadsaťjedenročný obranca v uplynulých dňoch laboroval so zraneným kolenom.

slovakia

left justify in out

Jeho účasť na súpiske potvrdil vo štvrtok tréner "karameliek" Roberto Martinez. "Myslím, že by mal byť pripravený. Zdravotne je už v poriadku. Má za sebou výborné výsledky v tréningovom centre Finch Farm, čo bolo potrebné pred získaním zápasovej praxe. Stále máme pred sebou dosť času na prípravu pred zápasom, uvidíme ako na tom bude John v piatok," cituje agentúra Reuters Martinezove slová.

 

Jeho tímu patrí v tabuľke priebežná siedma priečka s trinástimi bodmi. Manchester United je síce tretí v tesnom závese na svojho mestského rivala City, no vzhľadom na uplynulú prehru 0:3 s druhým Arsenalom má v Goodison Parku čo naprávať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies