Everton predĺžil o dva roky zmluvu s brankárom Howardom

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 12:29 • 2 min
Everton predĺžil o dva roky zmluvu s brankárom Howardom

LIVERPOOL - Vedenie anglického futbalového klubu FC Everton predĺžilo o ďalšie dva roky zmluvu s brankárom Timom Howardom. Reprezentant USA tak zostane na Merseyside až do roku 2018. Informoval o tom účastník Premier League na svojej web stránke.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný brankár prišiel do Evertonu v roku 2006 na hosťovanie z Manchestru United a o rok neskôr už podpísal so svojim aktuálnym zamestnávateľom permanentnú zmluvu. Celkovo odchytal v drese Evertonu už 343 zápasov. Howard by sa mal predstaviť v tíme USA aj na majstrovstvách sveta v Brazílii. V tejto sezóne hrá významnú rolu v boji Evertonu o miestenku v Lige majstrov pre budúcu sezónu. V 33 štartoch Premier League neinkasoval gól trinásťkrát a Evertom je štyri kolá pred koncom na piatom mieste so 66 bodmi. Na štvrtý Arsenal, ktorý okupuje poslednú miestenku do Ligy majstrov, stráca len bod. 
      

"Tim je v tejto sezóne podľa mňa najlepším brankárom v celej súťaži. Podáva skvelé výkony a som šťastný, že sme sa dohodli na predĺžení spolupráce," povedal tréner Evertonu Roberto Martinez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies