Evans si odpykal polovicu trestu, pustili ho z basy

NETKY.SK • 17 Október 2014, 14:13 • 2 min
Evans si odpykal polovicu trestu, pustili ho z basy

LONDÝN - Bývalého hráča z anglickej futbalovej Premier League Cheda Evansa odsúdeného za znásilnenie prepustili z väzenia.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak v období celonárodnej diskusie o tom, či by mu mali umožniť opäť hrať futbal na profesionálnej úrovni. Evans opustil brány väznice na severe Anglicka, kde si odpykal polovicu z päťročného odňatia slobody, v piatok v skorých ranných hodinách. Waleský reprezentant dostal trest za znásilnenie 19-ročnej ženy v hoteli. Prepustenie 25-ročného útočníka potvrdila jeho rodina, podľa ktorej bývalý hráč Manchestru City bude pokračovať v boji za očistenie svojho mena. Evans bol naposledy futbalistom Sheffieldu United, ktorý sa zatiaľ nevyjadril, či sa bude môcť vrátiť do kádra. Britský vicepremiér Nick Clegg tvrdí, že predstavitelia United by si mali veľmi dobre premyslieť, či umožnia Evansovi návrat do mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona