Evanescence pripravujú nový projekt, má to byť niečo špeciálne

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 16:08 • 2 min
Evanescence pripravujú nový projekt, má to byť niečo špeciálne

NEW YORK - Americká rocková kapela Evanescence pripravuje nový projekt. Líderka skupiny Amy Lee to prezradila v rozhovore pre portál TeamRock.

slovakia

left justify in out

"Pracujeme na niečom novom. Zatiaľ o tom nemôžem veľa prezradiť, ale čoskoro vysvetlím, o čo ide. Sme v štúdiu, pracujeme na novom projekte. Je to niečo iné, nie je to klasický ďalší album od Evanescence. Je to niečo špeciálne, komplexné, je to pre nás všetkých nová skúsenosť. Je to úžasné a pracujeme na tom veľmi tvrdo. Nemôžem sa dočkať, keď vám poviem, čo to je. Vydáme to ešte tento rok," prezradila speváčka.  

Tridsaťpäťročná interpretka tiež uviedla, že sa teší na tohtoročné turné po Európe, v rámci ktorého sa s kapelou predstaví napríklad na českom festivale Rock for People. Podujatie sa bude konať od 4. do 6. júla v Hradci Králové. Okrem toho sa zastavia aj 20. júna vo Varšave alebo 26. júna v Kyjeve. 

Evanescence založili v roku 1995 v Little Rocku spomínaná Amy Lee spolu s gitaristom Benom Moodym, ktorý v kapele pôsobil do roku 2003. Skupina debutovala albumom Fallen (2003), po ktorom vydala ešte štúdiovky The Open Door (2006) a Evanescence (2011) a tiež živú nahrávku Anywhere But Home (2004). Medzi ich známe skladby patria Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise V roku 2012 ohlásili pauzu, ktorú ukončili v apríli 2015. Na konte majú napríklad dve ceny Grammy. V súčasnosti sú členmi kapely aj basgitarista Tim McCord, bubeník Will Hunt, gitarista Troy McLawhorn a gitaristka Jen Majura.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies