Evan Rachel Wood sa zasnúbila so svojim hudobným kolegom

NETKY.SK • 30 Január 2017, 17:49 • 2 min
Evan Rachel Wood sa zasnúbila so svojim hudobným kolegom

KALIFORNIA - Americká herečka a speváčka Evan Rachel Wood a muzikant Zach Villa sa zasnúbili.

slovakia

left justify in out

Americkému týždenníku People potvrdili novinku zástupcovia 29-ročnej interpretky, ktorá so spomínaným hudobníkom pôsobí v skupine Rebel and a Basketcase. Dvojica sa stretla v roku 2015.


Rodáčka z mesta Raleigh v Severnej Karolíne sa v roku 2012 zosobášila s anglickým hercom Jamiem Bellom, s ktorým má syna. Dvojica sa v roku 2014 rozišla.

 


Evan Rachel Wood zaujala divákov i kritiku už ako tínedžerka. Britský denník The Guardian ju v roku 2006 označil za "jednu z najlepších herečiek jej generácie". Známa je najmä z drámy Trinástka (2003), romantického filmu Across the Universe (2007) s piesňami The Beatles, drámy Deň zrady (2011), televízneho miniseriálu Mildred Pierceová (2011) alebo seriálu Westworld (2016). Na konte má tri nominácie na Zlatý glóbus a jednu na cenu Primetime Emmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies