Evan Rachel Wood a Katherine Moennig sa rozišli

NETKY.SK • 16 November 2014, 18:00 • 2 min
Evan Rachel Wood a Katherine Moennig sa rozišli

USA - Americká herečka a speváčka Evan Rachel Wood sa rozišla s predstaviteľkou Leny zo seriálu Ray Donovan (2013) Katherine Moennig.

slovakia

left justify in out

Magazín Us Weekly o tom informovalo viacero nemenovaných zdrojov. Herečky spolu začali flirtovať vo februári minulého roka. Na verejnosti sa spolu ukázali napríklad v októbri tohto roka, keď sa zúčastnili na podujatí losangeleského Hammerovho múzea.

 

"Evan je zbláznená do Katherine. Bola do nej zamilovaná už niekoľko rokov, no teraz má šancu s tým niečo spraviť. Vekový rozdiel pre ňu vôbec nie je prekážkou," vyjadril sa nedávno pre Us Weekly anonym o vzťahu 27-ročnej Wood a 36-ročnej Moennig. 

 

Začiatkom tohto mesiaca však Wood na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter napísala viacero odkazov, ktorými predznamenala koniec ich vzťahu. "Minulosť môže bolieť, máš však na výber, môžeš pred ňou utiecť alebo sa z nej poučiť," citovala herečka repliku z animovaného filmu Leví kráľ (1994). 

 

Wood v minulosti randila so spevákom Marilynom Mansonom, pričom po rozchode s ním v roku 2011 oznámila, že je bisexuálka. O rok neskôr sa vydala za anglického herca Jamieho Bella, s ktorým má ročného syna. Ich vzťah sa však rozpadol v máji tohto roka. 


Evan Rachel Wood zaujala divákov i kritiku už ako tínedžerka. Britský denník The Guardian ju v roku 2006 označil za "jednu z najlepších herečiek jej generácie". Známa je najmä z drámy Trinástka (2003), romantického filmu Across the Universe (2007) s piesňami The Beatles, drámy Deň zrady (2011) alebo televízneho miniseriálu Mildred Pierceová (2011). Katherine Sian Moennig môžu diváci a diváčky poznať napríklad ako Shane McCutcheon zo seriálu The L Word (2004 - 2009) alebo Jacqueline 'Jake' Pratt z televízneho projektu Young Americans (2000). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies