Eva Mendes nemá problém so starnutím, je za to vďačná

NETKY.SK • 3 Február 2020, 20:8 • 2 min
Eva Mendes nemá problém so starnutím, je za to vďačná

Americká herečka Eva Mendes nemá problém so starnutím. Cez víkend to potvrdila aj cez svoj profil na sociálnej sieti Instagram. Reagovala na podpichnutie zo strany jedného z používateľov, ktorý poukázal na jej vek.

slovakia

left justify in out

Koment priamo na rovinu 

V sekcii komentárov bolo napísané "starne". Známu herečku to však nerozhodilo a odpísala mu so slovami "áno, máš pravdu." Eva Mendes oslávi v marci svoje 46 narodeniny a podľa vlastných slov v tom nevidí žiadny problém. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Mendes (@evamendes),

 

Silná základňa fanúšikov 

"Ďakujem Bohu za to, že starnem. Znamená to, že som stále tu. Budem mať čoskoro 46 a som každý deň vďačná za to, že starnem," napísala herečka a pokračovala: "Chcel si, aby som sa pre tvoj komentár cítila zle? Nevyšlo". Po tomto komente si zrejme dotyčná osoba svoj názor premyslela a koment vymazala. Chceli totiž na ňu reagovať aj iní fanúšikovia tejto herečky, no toto vyjadrenie už nevedeli nájsť.

 

img


Herecká kariéra

Eva De La Caridad Mendes sa vo filmovom priemysle pohybuje od konca 90. rokov minulého storočia, keď sa objavovala väčšinou v béčkových filmoch. V Hollywoode sa presadila zásluhou snímky Training Day (2001). Účinkovala aj vo filmoch Smrteľný zásah (2001), Vtedy v Mexiku (2003), Rýchlo a zbesilo 2 (2003).

 

 

Preslávený trhák s Nicholasom Cageom 

Okrem iného sa objavila aj vo filmoch Ghost Rider (2007), Ženy (2008), Spirit - pomstiteľ (2008), Zlý poliš (2009), Fízli zo zálohy (2010), Holy Motors (2012), Za borovicovým hájom (2012) či Lost River (2014). 

 

img

 

Mendes žije s hercom Ryanom Goslingom a majú spolu dcéry Esmeraldu a Amadu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Celeb pop (@popcelebnews),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona