Eva Máziková si po prvý raz užíva rolu porotkyne

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 09:20 • 2 min
Eva Máziková si po prvý raz užíva rolu porotkyne

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku Evu Mázikovú oslovili tvorcovia tanečnej šou Tanec snov, aby v zábavnom programe účinkovala ako tanečnica. Šesťdesiatpäťročná Bratislavčanka však ponuku odmietla, tak jej ponúkli porotcovskú stoličku.

slovakia

left justify in out

„Povedala som im, že v mojom veku to už nie je vhodné. Už som si to raz dala a to stačí. Je to zároveň aj veľká záťaž a nemyslím si , že nejaká 65-ročná baba má trsať,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Ja si teraz budem bodovať, a keďže s tými tanečníkmi cítim a viem, čo sa v nich deje, tak k nim budem taká ľudomilná,“ dodala.


Charizmatická interpretka sa v šou podobného typu ocitla na porotcovskej strane po prvý raz. „Nikdy som neporotcovala, robím to prvýkrát. A musím povedať, že som pri tých úvodných tancoch bola aj nervózna. Nie zo mňa, ale z nich. Cítila som to, ako keby som tancovala ja a bolelo ma, že musím kritizovať, tak som na nich bola dobrá. Taká chcem byť, pretože viem, ako to pôsobilo na mňa, keď mi niekto povedal niečo zlé,“ poznamenala známa blondínka. „Chcela by som, aby boli všetci spokojní,“ podotkla. „Nabudúce to bude už horšie, lebo už budeme vyhadzovať a to ma bude bolieť,“ dodala.


Šarmantná speváčka, ktorá sa dostala do širšieho povedomia aj ako Hanka z filmu Pacho, hybský zbojník (1975), má okrem účinkovania v spomínanej tanečnej šou celkom preplnený diár. „Teraz sme pripravovali Ota, mám veľa koncertov a robím nové CD-čká. Moje manželstvo bude zrejme trpieť,“ zasmiala sa. Ako však následne podotkla, s manželom si popri pracovných povinnostiach veľmi chýbajú. „Manžel je zvyknutý, že sme často od seba a chápe to. Odluka každému prospeje, no nie je to len tak, chýbame si,“ poznamenala. „Nabudúce ma príde pozrieť do štúdia na nakrúcanie, ale len raz, potom už nie, lebo Evička chce byť sama,“ uzavrela s úsmevom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona