Eva Longoria zo Zúfalých manželiek sa zasnúbila s Josém Antoniom Bastónom

NETKY.SK • 14 December 2015, 09:06 • 2 min
Eva Longoria zo Zúfalých manželiek sa zasnúbila s Josém Antoniom Bastónom

BRATISLAVA - Americká herečka Eva Longoria sa zasnúbila so svojím priateľom, podnikateľom Josém Antoniom Bastónom. Štyridsaťročná rodáčka z Texasu to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila ich spoločnú fotografiu z Dubaja, na ktorej je okrem bozkávajúcej sa dvojice vidieť aj zásnubný prsteň.

slovakia

left justify in out

"Hmmmm, takže sa to stalo... #zasnúbená #Dubaj #šťastie," napísala k fotke herečka, ktorá s prezidentom mexickej masmediálnej spoločnosti Televisa tvorí pár od roku 2013.


Eva Jacqueline Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), pričom za túto rolu ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Awards titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda. Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s francúzskym basketbalistom Tonym Parkerom, s ktorým sa v júli 2007 zosobášili v Paríži, no už v novembri 2010 pre jeho neveru podala žiadosť o rozvod. Oficiálne sa rozviedli v januári 2011. Následne chodila s bratom Penélope Cruz Eduardom, hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom či podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies