Eva Longoria sa po manželovej nevere bála, že nie je príťažlivá

NETKY.SK • 13 Máj 2012, 06:58 • 2 min
Eva Longoria sa po manželovej nevere bála, že nie je príťažlivá

Eva Longoria sa po manželovej nevere bála, že nie je príťažlivá - Celebrity Americká herečka Eva Longoria priznala, že nevera jej exmanžela Tonyho Parkera otriasla jej inak vysokým sebavedomím. Som si istá sama sebou.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Eva Longoria priznala, že nevera jej exmanžela Tonyho Parkera otriasla jej inak vysokým sebavedomím. "Som si istá sama sebou. Naozaj som! A nie som namyslená," vysvetlila v relácii The Conversation With Amanda de Cadenet. "Boli však chvíle, keď som premýšľala: 'Nie som dosť príťažlivá? Nie som dosť pekná? Nie som dosť múdra?' Ale pri mnohých takýchto otázkach som okamžite prestala a povedala som si: 'Nie, s týmto nezačínaj.' Môžete sa totiž dostať do začarovaného kruhu, alebo pokračovať v robení iných vecí," dodala. Longoria tiež prezradila, že veľmi túžila vedieť, prečo ju Parker podviedol.

Tridsaťsedemročná rodáčka z Texasu je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky (2004-2012). Za jej výkon ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. Diváci ju poznajú i zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). Manželstvo s basketbalistom Tonym Parkerom sa rozhodla ukončiť po tom, ako v jeho telefóne našla stovky SMS správ od inej ženy. Malo ísť o manželku Parkerovho spoluhráča z tímu San Antonio Spurs Brenta Barryho. Podľa Longorie to nebola jediná žena, s ktorou ju Francúz podvádzal.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona