Eva Longoria má údajne nového priateľa

NETKY.SK • 2 November 2013, 12:52 • 2 min
Eva Longoria má údajne nového priateľa

BRATISLAVA - Tridsaťosemročná herečka sa nedávno rozišla s podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom.

slovakia

left justify in out

Americká herečka Eva Longoria má údajne nového priateľa. Pre americký magazín People to prezradil nemenovaný zdroj, ktorý tiež vyhlásil, že herečka nie je pripravená zverejniť meno nového partnera. "Stretáva sa s bohatým a úspešným biznismenom z Mexika. Je veľmi šťastná a on je do nej úplný blázon," povedal. Tridsaťosemročná umelkyňa sa nedávno rozišla s podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom, s ktorým sa stretla, keď produkovala reality šou Ready For Love.

Eva Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky, pričom za túto rolu ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Award titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda. Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s Tonym Parkerom, s ktorým sa v júli 2007 zosobášili v rímskokatolíckom kostole v Paríži, no už v novembri 2010 pre jeho neveru podala žiadosť o rozvod. Oficiálne sa rozviedli v januári 2011. Následne chodila s bratom Penélope Cruz Eduardom Cruzom a s hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies