Eustream dočasne obnovuje alokačný princíp first come first served

NETKY.SK • 13 Október 2016, 15:13 • 2 min
Eustream dočasne obnovuje alokačný princíp first come first served

BRATISLAVA - Slovenský prepravca plynu spoločnosť Eustream oznamuje, že vzhľadom na pretrvávajúce technické prekážky s implementáciou aukčného alokačného mechanizmu na webovej rezervačnej platforme, spôsobujúce nemožnosť prideľovania prepravnej kapacity pre domáci bod v súlade s aplikovateľnými právnymi predpismi prostredníctvom rezervačnej platformy, dočasne obnovuje alokačný princíp "first come first served".

slovakia

left justify in out

Ako dnes ďalej informoval Eustream, účastníci trhu si tak môžu rezervovať prepravnú kapacitu formou predloženia písomnej žiadosti v zmysle prevádzkového poriadku alebo prostredníctvom zákazníckej zóny na webových stránkach spoločnosti.

 

Eustream je prevádzkovateľom prepravnej siete zemného plynu v SR. Jeho hlavným poslaním je preprava zemného plynu na Slovensko a cez jeho územie na európske trhy. Vlastní a prevádzkuje vysokotlakový prepravný systém, ktorý pozostáva zo štyroch až piatich paralelných potrubí v celkovej dĺžke viac ako 2332 kilometrov a štyroch kompresorových staníc s celkovým inštalovaným výkonom viac ako 550 MW.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies