Európska liga UEFA 2013/14 definitívne bez Málagy

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 15:56 • 2 min
Európska liga UEFA 2013/14 definitívne bez Málagy

LAUSANNE - Španielsky futbalový klub FC Málaga prehral boj o účasť v budúcosezónnej edícii Európskej ligy UEFA. Športový arbitrážny súd (CAS) zamietol jeho odvolanie proti trestu od Európskej futbalovej únie (UEFA), ktorá Andalúzanom zakázala štart v súťaži pre nevyrovnané dlžoby.

slovakia

left justify in out

UEFA v decembri minulého roka sankcionovala klub pre finančnú nedisciplinovanosť ročným zákazom účasti v jej súťažiach plus podmienkou na ďalšiu sezónu a pokutou 300-tisíc eur. Výbor pre finančnú kontrolu klubov vzhľadom na pozitívny posun v máji zrušil podmienečnú časť trestu.

CAS potvrdil verdikt UEFA a ponechal v platnosti aj finančný trest..

Málaga, ktorá sa v uplynulom ročníku Ligy majstrov prebojovala pri svojej premiérovej účasti do štvrťfinále, obsadila šiestu pozíciu v tabuľke najvyššej domácej súťaže Primera División a vybojovala si miestenku do EL UEFA 2013/2014. Vzhľadom na výsledok odvolania by sa v súťaži malo predstaviť Rayo Vallecano. Aj tento madridský klub má však finančné problémy a ďalším čakateľom je FC Sevilla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies