Europoslanec Woolfe je po incidente s kolegami na neurologickom oddelení

NETKY.SK • 7 Október 2016, 13:53 • 2 min
Europoslanec Woolfe je po incidente s kolegami na neurologickom oddelení

LONDÝN - Britského poslanca Európskeho parlamentu (EP) Stevena Woolfea, ktorý vo štvrtok v Štrasburgu omdlel po hádke s vlastnými kolegami zo Strany nezávislosti Spojeného kráľovstva (UKIP), previezli dnes na neurologické oddelenie. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Nathan Gill, poslanecký kolega zamdleného politika, uviedol, že lekári si chcú Woolfea "preventívne" ponechať v nemocnici aj ďalších 48 hodín. Gill po tom, ako navštívil kolegu dnes ráno v nemocnici, povedal, že sa zotavuje.

Woolfe uviedol, že do neho počas stretnutia sotil kolega z UKIP Mike Hookem, ktorý to však popiera. Strana incident vyšetruje.

 

Hovorca UKIP vo štvrtok uviedol, že Woolfe, ktorý v rovnaký deň dovŕšil 49 rokov, omdlel a mal dva "záchvaty podobné epileptickým", ale testy nepreukázali žiadne krvácanie do mozgu.

Agentúra AP následne zverejnila informácie, že Woolfe mal roztržku na stretnutí so straníckymi kolegami v EP, na čo skončil vo vážnom stave v nemocnici, kam ho previezli s podozrením na krvácanie do mozgu. Podľa ďalších médií Woolfe dostal od jedného z kolegov facku, udrel si hlavu a o niečo neskôr odpadol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies