Europoslanec Štefanec otvoril kanceláriu v Bratislave,plánuje ju i v Košiciach

NETKY.SK • 12 September 2014, 14:30 • 2 min
Europoslanec Štefanec otvoril kanceláriu v Bratislave,plánuje ju i v Košiciach

BRATISLAVA - Dve hodiny do týždňa chce byť občanom na Slovensku k dispozícii poslanec Európskeho parlamentu Ivan Štefanec (SDKÚ-DS).

slovakia

left justify in out

Stretávať sa s nimi bude v kancelárii, ktorú dnes otvoril v Bratislave.
     

Kancelária je v administratívnej budove na ulici Pri Starej prachárni 14. Štefanec sľúbil, že v nej bude prítomný spravidla každý piatok predpoludním. Pre verejnosť si vyhradil v tento deň čas od 10.00 do 12.00 hodiny. „Teším sa, že sa budem stretávať s občanmi, zbierať ich podnety a inšpiráciu pre svoju prácu,“ uviedol v nových priestoroch.
     

Europoslanec vysvetlil, že dvere má k nemu otvorené každý, avšak vyžaduje, aby sa dopredu nahlásil vedúcej jeho kancelárie. Tou je v Bratislave Radana Berglová. Ďalšie pracovisko si chce Štefanec otvoriť v druhej polovici októbra aj v Košiciach.
     

Verejnosti by tu chcel byť k dispozícii minimálne raz za mesiac. Jeho poslanecká kancelária bude sídliť na ulici Slovenskej jednoty 10. Viesť ju bude bývalá poslankyňa NR SR za SDKÚ-DS Jarmila Tkáčová.
     

Štefanec je v Európskom parlamente členom Výboru pre vnútorný trh a ochranu spotrebiteľa. Ako vysvetlil, vo svojej práci by rád prispel k odstráneniu bariér a dokončenie budovania vnútorného trhu so službami. Mieni podporovať vznik jednotného európskeho digitálneho trhu pre spotrebiteľov a podniky, tiež sa zasadzovať o zjednodušenie pracovného prostredia a zníženie administratívneho zaťaženia a byrokracie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies