Europoslanec Nagy zostane krajským poslancom

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 14:25 • 2 min
Europoslanec Nagy zostane krajským poslancom

TRNAVA - Novozvolený poslanec Európskeho parlamentu József Nagy (Most-Híd) si ponechá mandát poslanca Trnavského samosprávneho kraja. Ak by sa zasadnutia Európskeho a krajského parlamentu prekrývali, prednosť podľa neho dostane Trnava.

slovakia

left justify in out

"Budem pokračovať ako poslanec Trnavského samosprávneho kraja, pretože nechcem stratiť kontakt s miestnou problematikou, ani s voličmi. Toto doteraz chýbalo, čo sa odzrkadlilo aj na nízkej volebnej účasti, že poslanci europarlamentu menej chodili medzi ľudí a menej vedeli o miestnych problémoch,“ povedal pre agentúru SITA Nagy. Dodal, že kraju môže pomôcť práve z Bruselu. 

 

Nagy, rovnako ako jeho ďalší štyria kolegovia, nástupom do Európskeho parlamentu stratí mandát poslanca Národnej rady SR. Prvé zasadnutie nového Európskeho parlamentu bude v dňoch 1. až 3. júla. 
Agentúra SITA vydá k správe zvukovú správu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies