EUROPOL zverejnil v adventnom kalendári osobu zo Slovenska, patrí jej číslo 19

NETKY.SK • 19 December 2016, 14:32 • 2 min
EUROPOL zverejnil v adventnom kalendári osobu zo Slovenska, patrí jej číslo 19

BRATISLAVA - V adventnom kalendári najhľadanejších osôb v Európe s názvom Europe's Most Wanted je možné oddnes otvoriť v poradí 19. okienko, kde sa nachádza Marek Danihel zo Slovenska. Po osobe pátrajú v súvislosti s vykrádaním bankomatov. TASR informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

slovakia

left justify in out

Europol od začiatku decembra, každý deň počas 23 dní, zverejňuje jednu hľadanú osobu. Každý deň je to pritom človek hľadaný iným členským štátom Európskej únie.

 

Na zozname najhľadanejších osôb v Európe (www.eumostwanted.eu) sa nachádza viac ako 50 hľadaných. „Vrahovia, únoscovia, teroristi, drogoví díleri a podobne. Všetci sú podozriví alebo odsúdení zo spáchania závažnej trestnej činnosti, ktorou nezvratne zmenili život svojim obetiam. Teraz sú na úteku pred zodpovednosťou a trestom, čo je pre obete, ich priateľov a príbuzných, ťažké,“ uviedla Baloghová.

 

Od januára 2016, keď bol vytvorený zoznam najhľadanejších osôb, bolo podľa polície zadržaných 19 zločincov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies