Eurojackpot mieri na Slovensko

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 16:01 • 2 min
Eurojackpot mieri na Slovensko

BRATISLAVA - Zástupcovia spoločnosti Tipos potvrdili, že obľúbená hra Eurojackpot by sa mala dostať v októbri aj na Slovensko.

slovakia

left justify in out

"Sme veľmi radi, že Eurojackpot si všetci hráči a priaznivci spoločnosti Tipos budú môcť zahrať s najväčšou pravdepodobnosťou už v októbri tohto roka. Mimochodom, veľmi nás teší, že doteraz najvyššia výhra v histórii Eurojackpotu bola vyplatená práve v susednej Českej republike, ktorá sa do projektu zapojila len v októbri 2014. Manažment našej spoločnosti v súčasnosti veľmi intenzívne pracuje na tom, aby sme splnili všetky náročné požiadavky pre vstup do tejto hry. Veríme, že integračné testy prebehnú úspešne, a pevne dúfame, že ďalší multimilionár bude práve zo Slovenska," uviedol predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Tipos Ján Barczi.

 

Lotéria Eurojackpot sa v súčasnosti hrá v 16 krajinách. Losovanie sa koná každý piatok večer vo fínskych Helsinkách. Nedávno sa tipujúcemu z Českej republiky podarilo získať spomínanú najvyššiu výhru 2 466 000 000 českých korún (v prepočte približne 90 miliónov eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona