EURO 2020: V slovenskom tíme sa objavil koronavírus! V karanténe je zatiaľ len jeden hráč

NETKY.SK • 17 Jún 2021, 19:35 • 2 min
EURO 2020: V slovenskom tíme sa objavil koronavírus! V karanténe je zatiaľ len jeden hráč

PETROHRAD - Vo výprave slovenskej futbalovej reprezentácie na majstrovstvách Európy straší koronavírus. Hlavný kouč Štefan Tarkovič vo štvrtok informoval o tom, že pozitívny test na ochorenie COVID-19 mal obranca Denis Vavro a jeden člen realizačného tímu.

slovakia

left justify in out

Podľa hlavného kouča futbalista nemá žiadne príznaky a nachádza sa v izolácii. Meno pozitívneho člena realizačného tímu nie je známe.

 


"Automaticky sme začali spolupracovať s príslušnými ruskými úradmi a tiež začali aplikovať protokol Európskej futbalovej únie (UEFA). Prijali sme teda kroky na to, aby sme zabránili šíreniu ochorenia. Je mi veľmi ľúto, že náš hráč sa nemôže kvôli covidu zúčastniť na ďalších zápasoch," povedal vo štvrtok popoludní kouč slovenského výberu Tarkovič.

 

img

 

Prehliadka múzea 
Slovenská reprezentácia síce na ME funguje v uzavretom prostredí, po pondelkovom triumfe nad Poliakmi ju však v utorok opustila a absolvovala prehliadku známeho petrohradského múzea Ermitáž.

Slovákov v piatok 18.6. o 15.00 h SELČ čaká druhý duel na turnaji, v ruskom Petrohrade v ňom vyzvú hráčov Švédska. Konanie tohto zápasu by nemalo byť ohrozené. "Pozitívny výsledok testu mal aj vodič autobusu, ktorý vozil náš národný tím," informovala športová redakcia RTVS.

 

img

 

Švédi sa tiež trápia 
Pozitívne testy v slovenskom mužstve sú prvé na celom turnaji od jeho začiatku. Ešte pred jeho štartom koronavírus diagnostikovali vo švédskom výbere u Dejana Kulusevského a Mattiasa Svanberga.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies