EURO 2020 sa nakoniec bude hrať aj v Rusku

NETKY.SK • 27 November 2019, 22:03 • 2 min
EURO 2020 sa nakoniec bude hrať aj v Rusku

PETROHRAD - Prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Aleksander Čeferin navštívil v dnešných hodinách v Petrohrade ruského prezidenta Vladimira Putina.

slovakia

left justify in out

Svetová antidopingová agentúra (WADA) nakoniec na radosť celého Ruska potvrdila, že zborná bude môcť usporiadať zápasy futbalových EURO 2020. Šampionát nie je súčasťou balíčka najnovších navrhnutých sankcií, o ktorých bude WADA hlasovať 9. decembra.

 

img

 

"EURO 2020 je skôr regionálnou udalosťou ako veľkým svetovým šampionátom," citovala agentúra AP stanovisko WADA. Zákaz usporiadania významných športových udalostí sa nedotkne ani finále Ligy majstrov 2021, ktoré privíta Petrohrad. 

 

 

"Urobíme všetko pre to, aby sme nesklamali hráčov a fanúšikov," povedal po stretnutí Putin.

 

Futbalové Majstrovstvé Európy 2020 sa budú konať v dňoch 12. júna až 12. júla 2020 v trinástich európskych mestách. Ako pripomienka šesťdesiateho výročia prvého európskeho šampionátu sa tak nebudú konať v jednej alebo dvoch hostiteľských krajinách ako zvyčajne. Jedným z miest je aj Petrohrad a nová Zenit aréna. Finále sa odohrá na slávnom londýnskom Wembley.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies