EURO 2020: Česi neodleteli na osemfinále do Budapešti podľa plánu! Lietadlo malo technické problémy!

NETKY.SK • 27 Jún 2021, 08:41 • 2 min
EURO 2020: Česi neodleteli na osemfinále do Budapešti podľa plánu! Lietadlo malo technické problémy!

Česká futbalová reprezentácia musela zmeniť svoj sobotňajší program, pretože nemohla odletieť z Prahy do Budapešti na dnešný zápas osemfinále majstrovstiev Európy proti výberu Holandska. Dôvodom boli technické problémy prenajatého lietadla.

slovakia

left justify in out

Zavtipkoval

Stredopoliar Alex Král na twitteri napísal: "Zažil som meškanie letu, presun tiež, dokonca aj zrušenie kvôli koronavírusu. Ale neodletieť kvôli omylom nafúknutej šmýkačke, to je prvýkrát." Priložil aj fotografiu na podporu svojich slov.

 

Skutočný dôvod 

Hovorca českej reprezentácie Petr Šedivý však vyjadrenie futbalistu veľmi rýchlo korigoval. "Za zrušením letu nebola omylom nafúknutá šmýkačke, ale technické problémy so zavretím dverí lietadla," povedal novinárom, cituje ho web iDnes.cz

Česi mali do Budapešti odletieť o 10.30 h a v maďarskej metropole mali naplánovaný tréning od 16.30 h. Kouč Jaroslav Šilhavý musel rýchlo improvizovať a Česi si v sobotu zatrénovali v Prahe na Strahove. 

 

img


Pred dnešným zápasom český tréner Šilhavý o jednu vrásku naviac, v piatok sa mu totiž na tréningu zranil kapitán - stredopoliar Vladimír Darida.

 

Českí futbalisti sa napokon do Budapešti dostali druhým plánovaným letom. Všetko sa ale napokon posunulo. Dve hodiny na to už absolvovali aj tréning na štadióne Ferénca Puskása. 

 

 

Súboj Holandsko - Česko sa v Budapešti uskutoční v dnešných večerných hodinách 27. mája o 18.00 h, povedie ho ruský rozhodca Sergej Karasiov

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona