Euro 2016: Španielsky brankár De Gea vyradený z tímu?!

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 18:57 • 2 min
Euro 2016: Španielsky brankár De Gea vyradený z tímu?!

PARÍŽ – Anglické denníky Sun a Daily Mail prišli s informáciou, že španielsky brankár David De Gea bol vyradený z kádra a odcestoval z dejiska Euro 2016 domov.

slovakia

left justify in out

Podľa správ bol 25-ročný brankár vyradený zo španielskeho tábora kvôli závažným problémom so zákonom. De Gea mal byť ešte v roku 2012 zapletený do sexuálneho škandálu.

Skončil De Gea na Euro 2016?

Španielsky futbalový odborník Guillem Balague, ktorý býva veľmi dobre informovaný a je v súčasnosti blízko španielskeho tábora, tieto správy poprel. Na svojom Twitteri oznámil, že De Gea je stále s tímom v hoteli.

 



Podľa Balagueho vyhlásenia môžeme predpokladať, že španielska Futbalová federácia dôveruje svojmu brankárovi a pokladá ho za nevinného, kým mu nedokážu vinu. Reprezentačný tréner Španielska Vicente del Bosque však dosť riskuje, ak ho napriek tomuto prípadu ponechá ako brankársku jednotku počas turnaja Euro 2016.


Kariéra v ohrození

Ako napísal aj Balague, De Gea má právo byť považovaný za nevinného, kým mu nie je dokázaná vina. Avšak už to, že sa jeho meno objavilo v tejto kauze, môže spôsobiť nenapraviteľné škody v jeho kariére. V ohrození môže byť aj jeho pozícia v Manchestri United, ak by sa mu nepodarilo očistiť svoje meno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona