Euro 2016: Portugalský obranca Pepe je stále rovnako zákerný

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 19:40 • 2 min
Euro 2016: Portugalský obranca Pepe je stále rovnako zákerný

ST. ÉTIENNE – Včerajší zápas skupiny F medzi Portugalskom a Islandom priniesol mnoho zaujímavých momentov. Titulné stránky samozrejme opäť patrili Cristianovi Ronaldovi, aj keď nič pozitívneho to nebolo, ale pozornosti svetových médií neunikol ani známy obranca Pepe.

slovakia

left justify in out

Pepe je dobrý obranca


Tridsaťtriročný Pepe nikdy nebol populárny vďaka svojmu správaniu sa na trávniku. Počas dlhých rokov dal fanúšikom nespočetne dôvodov, aby ho nenávideli kvôli jeho incidentom v drese Realu Madrid. Treba však uznať, že je to kvalitný obranca, ale jeho herecký talent a zákernosť to všetko ničia.

 

V zápase Portugalska proti Islandu tomu nebolo inak a opäť dal najavo svoju prchkú povahu. Predviedol síce niekoľko pekných zákrokov, vďaka ktorým si mohol portugalský brankár vydýchnuť, ale...


...Pepe je stále rovnako zákerný

Keby Pepe dokázal ovládať svoj temperament ako futbalové umenie, tak by to bol skvelý hráč. Obranca má dlhý záznam zákerných zákrokov proti súperom a mnoho odborníkov či futbalistov nemá pre neho pekného slova.

Pozrite si reakcie na jeho zákrok v zápase proti Islandu:

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies