FOTO Euro 2016: Nastúpi dnes Rooney proti Islandu?

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 19:32 • 2 min
FOTO Euro 2016: Nastúpi dnes Rooney proti Islandu?

PARÍŽ – Anglický kapitán Wayne Rooney je Ďalším hráčom Albionu, ktorý sa zranil počas tréningu. Novinári v dejisku turnaja Euro 2016 zachytili anglickú hviezdu, ako sa na hotel vracia s obviazaným členkom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný futbalista Manchestru United nenastúpil v základnej zostave už ani v poslednom zápase skupiny B proti Slovensku. Tréner Roy Hodgson však urobil celkovo až šesť zmien v základnej jedenástke, ale napriek tomu Anglicko nedokázalo vyhrať skupinu a ocitlo sa v podstatne kvalitnejšej časti pavúka vo vyraďovacích zápasoch Euro 2016.

Anglicko dnes o 21.00 hodine nastúpi v Nice proti reprezentácii Islandu a bude sa snažiť postúpiť do štvrťfinále. Tam na nich už čaká domáce Francúzsko.

Očakáva sa, že Rooney by mal nastúpiť v dnešnom zápase, aj keď na tlačovej konferencii po tréningu obhajoval rozhodnutie trénera obmeniť základnú jedenástku pred zápasom so Slovenskom. Zmeny však nepriniesli Anglicku vytúžené ovocie a naša reprezentácia získala cenný bod.
 

"Rozhodnutie Roya rešpektujem," vysvetlil Rooney. "Je to rozhodnutie, ktoré udrží hráčov sviežich a využívame celý náš tím. Hráči, ktorí nastúpili na zápas boli dosť dobrí, aby vyhrali. Nebol som frustrovaný, tréner skrátka musí robiť rozhodnutia. Musel urobiť ťažké rozhodnutie a ja ho rešpektujem."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies