Euro 2016: Marek Hamšík svojimi výkonmi opäť zaujal anglické kluby

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:15 • 2 min
Euro 2016: Marek Hamšík svojimi výkonmi opäť zaujal anglické kluby

PARÍŽ – V týchto dňoch prebieha záverečný turnaj Euro 2016 a európske kluby svojimi výkonmi zaujal Marek Hamšík. Povedú jeho kroky do anglickej Premier League?

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný slovenský reprezentant sa na turnaji Euro 2016 prezentuje v skvelej forme a priťahuje záujem veľkých klubov z celej Európy. Jeho agent Juraj Vengloš povedal: "Mal som niekoľko telefonátov z klubov, ktoré sa o Mareka zaujímali." Aj reprezentačný tréner Ján Kozák vyhlásil, že jeho súčasný klub Neapol je pre neho príliš malý.

 


V minulosti sa Hamšíkove meno spájalo s prestupom do klubov ako Manchester United, Arsenal alebo Chelsea. Tento rok v lete sa o slovenskú hviezdu zaujíma aj Real Madrid.

Hamšík je technicky extrémne vyspelý hráč, ktorý dokáže presne prihrať cez celé ihrisko. Jeho dotyk s loptou a schopnosť prejsť okolo súperových záložníkov je jedinečná. V prípade potreby poctivo plní defenzívne úlohy a nevyhýba sa ani osobným súbojom.

Niet žiadnych pochýb, že po skončení turnaja Euro 2016 sa o Hamšíka bude zaujímať mnoho európskych klubov, avšak jeho vysoká cena mnoho z nich odradí. Je totiž veľmi nepravdepodobné, že by ho Neapol pustil za menej ako 40 miliónov eur, čo pri jeho veku nie je príliš dlhodobá investícia.

Hamšík je dostatočne fyzicky vybavený na to, aby sa presadil v anglickej Premier League. Je silný a má rýchle nohy, čo je prínosom pre každý tím a celkove je to veľmi komplexný hráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies